آموزش آرایشگری مردانه حرفه ای از کوتاهی تا ریباندینگ
آموزش آرایشگری مردانه حرفه ای را در این مقاله مورد بررسی قرار دادهایم .مقاله به آموزش آرایشگری مردانه حرفه ای (آموزش سه مدل مو مردانه جدید و ترند و همچنین ریباندینگ موها) اختصاص دارد. با آموزش توسط مدرس حرفه ای حوزهی آرایشگری پژمان رحمانی همراه باشید.
مدل موهای مردانه گستره متنوعی از سبک های کلاسیک تا مدرن و حتی پست مدرن را شامل میشوند. این صنعت پویاست و هرساله مدل های مو مردانه جدیدی، به جهان معرفی میشوند. ما در این مقاله قصد داریم جدید ترین مدل های ارایشگری مردانه را مرور کنیم.
همچنین نکاتی را در خصوص آموزش آرایشگری مردانه حرفه ای در زمینه کوتاهی و ریباندینگ بیان خواهیم کرد. بنابراین اگر به این حوزه تخصصی علاقه دارید، پیشنهاد میکنیم ما را تا انتهای این آموزش صفر تا صد آرایشگری مردانه دنبال کنید.
جدید ترین مدل های آرایشگری مردانه
یکی از نکاتی که در حوزه آموزش آرایشگری مردانه حرفه ای باید به آن توجه ویژه شود، جدید ترین مدل های آرایشگری مردانه است. حتی اگر بهترین آرایشگر شهر باشید اما نتوانید جدید ترین و ترند ترین مدل های مو را به مشتریان خود عرضه کنید، خیلی زود باید به فکر تغییر شغلتان باشید.
ما در این بخش سه مورد از محبوب ترین ترند های مو مردانه که در سال 2023 مورد توجه خواهند بود و روش کوتاهی آن ها را مرور خواهیم کرد. برای آموزش آرایشگری مردانه حرفه ای در خارج از ایران با پژمان رحمانی همراه باشید.
-
موهای بلند و سایه دار:
بخش اول این آموزش آرایشگری مردانه حرفه ای را به توضیح مدل بلند و سایه دار اختصاص دادهایم. یکی از محبوب ترین و جدید ترین مدل های ارایشگری مردانه، مدل موهای بلند و سایه دار است. این بدان سبب است که این مدل به نگه داری زیادی نیاز ندارد و شما مجبور نیستید هر روز ساعت های طولانی را روبروی آینه برای مرتب کردن موهای خود صرف کنید.
در این مدل موها در اطراف سر کوتاه هستند و با حرکت به بخش فوقانی سر، به مرور بلند تر میشوند. اینکه موها تا چه اندازه کوتاه باشند و یا پهنای بخش هایی از سر با موهای کوتاه تا چه میزان از جمجمه را پوشش دهد، به انتخاب مشتری بستگی دارد.
-
نحوه کوتاه کردن موها با مدل بلند و سایه دار:
برای کوتاه کردن مو با این مدل، باید ابتدا از مشتری خود بخواهید نوار کوتاهی را مشخص کند. سپس با کمک محافظ شماره یک یا دو و دستگاه مو تراش، اقدام به کوتاه کردن موها در نوار کوتاهی دور سر کنید. عدد روی محافظ، طول موهای باقیمانده روی سر را نشان میدهد. مثلا اگر محافظ شماره یک را انتخاب کنید، دستگاه موها را به گونه ای کوتاه میکند که تنها 0.32 سانتی متر از آن ها روی سر باقی بماند.
سپس با کمک یک تیغ، خط مو در پس گردن و دو طرف صورت را مرتب کنید. در نهایت نیز به سراغ بخش بلند موها در بالای سر بروید. آن را با مقداری آب خیس کرده و شروع به کوتاه کردن موها کنید. طول موهای بلند نیز به انتخاب مشتری بستگی دارد.
پس از کوتاه کردن بخش فوقانی سر، نوبت به محو کردن خط موها در مرز میان موهای بلند و کوتاه میرسد. برای این کار، باید بار دیگر به سراغ محافظ ماشین بروید. برای این کار محافظی را انتخاب کنید که یک شماره از محافظ انتخابی اول شما بزرگتر باشد.
اگر موها را در بخش کوتاه با محافظ شماره یک کوتاه کرده اید، در این مرحله باید محافظ شماره دو را انتخاب کنید. دستگاه را از پایین به سمت بالا در بخش مرز میان موهای بلند و کوتاه بکشید. این مدل مو تقریبا هر سه هفته یک بار باید مرتب شود.
-
مدل مو شیپ آپ:
شیپ آپ نام مدل مویی است که در آن خط موها بالاتر از حد طبیعی خود قرار میگیرد. در واقع در این مدل، آرایشگر خط طبیعی موها را تغییر میدهد. در این مدل، خط مو یک خط مستقیم و صاف در تمام پیشانی است که در دو طرف شقیقه، به منحنی تبدیل میشود. زمانی که از روبرو به این مدل مو نگاه میکنید، به نظر میرسد که خط مستقیم است اما از نیم رخ، انحنای خط مو به خوبی مشهود است.
برای ایجاد این مدل مو، باید از یک دستگاه مو تراش استفاده کنید. این دستگاه را به صورت عمود بر صورت نگه دارید به گونه ای که تنها گوشه ای از آن، خط موهای مشتری را لمس کند. سپس به آرامی با کوتاه کردن موها، خط موها را به سمت بالا هدایت کنید.
زمانی که به ارتفاع مورد نظر رسیدید، خط موها در باقی بخش های سر، از جمله پس سر را تنظیم کنید. شاید مجبور شوید برای ایجاد یک خط مو دقیق، بخشی از موهای فوقانی سر را کوتاه کنید. همچنین مطمئن شوید که خط مو ایجاد شده در دو طرف سر، ارتفاع یکسانی داشته باشند.
-
مدل موی خروسی مدرن:
یکی از مدل های مورد توجه در آموزش آرایشگری مردانه حرفه ای، مدل مو خروسی یا شاهینی است. این مدل مو انواع مختلفی دارد اما شکل مدرن آن در واقع ترکیبی از مدل مو خروسی کلاسیک و مدل مو سایه دار است. در این مدل بغل های مو کوتاه هستند و بخش تاج، با استاندارد های مدل موی خروسی، کوتاه میشود.
برای پیاده سازی نحوه پیرایش مردانه این مدل مو، باید از شانه کردن موها آغاز کنید. موها را به سه بخش فوقانی، نیم کره سمت راست و نیم کره سمت چپ تقسیم کنید. سعی کنید برای این کار، خط رشد طبیعی موها را دنبال کنید.
سپس کار را با کوتاه کردن دور سر آغاز کنید. ابتدا موهای دور سر را با استفاده از ماشین مو تراش و با گارد شماره سه یا دو، کوتاه کنید. ماشین را از پایین به سمت بالا حرکت دهید بعد گاردی با یک شماره کوچکتر را انتخاب کنید تا سایه روشن اطراف سر تکمیل شود.
سپس موهای بخش فوقانی را در دسته های کوچکتر از جلو به سمت عقب بکشید و تا اندازه دلخواه کوتاه کنید. میتوانید برای این کار از قیچی یا ماشین استفاده کنید. در نهایت نیز میتوانید با کمک تیغ، خط مو در ناحیه گردن و پشت گوش ها را تنظیم کنید.
ریباندینگ موی مردانه چیست؟
موها برای زیبایی بیشتر به رسیدگی نیاز دارند و موی مردانه از این قاعده مستثنی نیست. رسیدگی به موها، یکی از بخش های مهم آموزش آرایشگری مردانه حرفه ای است. ریباندینگ مو یکی از خدمات رایجی است که این روزها آرایشگاه های مردانه ارائه میدهند.
این فرایند بر روی تغذیه موها متمرکز است و پس از انجام یک دوره از آن، موهای شما نرم تر خواهند شد. این فرایند ترمیمی میتواند استحکام ساقه موها را افزایش دهد و از ریزش آنها را بکاهد. با این حال، ریباندینگ موها باید توسط فرد حرفه ای و متخصص انجام شود. در غیر این صورت، آسیب های ریباندینگ بسیار بیشتر از مزایای آن برای موهایتان خواهد بود.
مرور فرایند ریباندینگ
در چارچوب آموزش آرایشگری مردانه حرفه ای در فشن، ما قصد داریم تا در این بخش مراحل یک ریباندینگ حرفه ای و استاندارد را به طور خلاصه مرور کنیم:
• شستن موها:
ریباندینگ موها با شستشوی آنها با کمک یک شامپوی ملایم آغاز میشود. این کار آلودگی ها و چربی های موجود روی ساقه موها را به خوبی پاک میکند و زمینه را برای جذب مواد مغذی در مراحل بعدی، فراهم میکند. شستشوی موها معمولا با استفاده از یک نرم کننده ایده ال همراه است تا نرمی و لطافت موهایتان، مراحل بعدی را تسهیل کند.
• خشک کردن موها:
در این مرحله، ارایشگر با کمک حرارت متوسط سشوار، موهای شما را خشک میکند. برای ریباندینگ هیچ گونه رطوبتی در موها نباید وجود داشته باشد. رطوبت میتواند در فرایند جذب مولکول ها و مواد ریباندینگ، اختلال ایجاد کند.
• آغاز ریباندینگ:
پس از خشک کردن موها، آرایشگر معمولا کار خود را با قسمت بندی موها به بخش های کوچکتر آغاز میکند. شیوه بخش بندی، به حجم و ضخامت موهای شما و همچنین نظر آرایشگر بستگی دارد. هرچه بخش های انتخاب شده کوچک تر باشند، این اطمینان وجود دارد که مواد ریباندینگ، پوشش بهتر و یک دست تری را ایجاد کنند.
• صاف کننده موها:
در مرحله بعد، آرایشگر از محلول نرم کننده مخصوصی استفاده میکند که به نرمی و تغذیه موهایتان کمک میکند. مولکول های سازنده نرم کننده های ریباندینگ به راحتی به ساقه موهای شما متصل میشوند و ضمن ایجاد درخشندگی و افزایش مقاومت ساقه موها، آنها را تغذیه میکند.
معمولا آرایشگران فرایند ریباندینگ را روی بخش های کوچک مو پیش میبرند و در هر مرحله، با کمک یک شانه مخصوص مطمئن میشوند تمامی بخش های ساقه های مو، توسط این نرم کننده پوشانده میشوند.
• استراحت موها:
پس از اعمال محلول ریباندینگ بر روی موها، باید زمانی را برای استراحت آن ها در نظر بگیرید. این زمان به طور استاندارد حدود سی دقیقه است. در این مدت، محلول مخصوص روی موها باقی میماند تا بتواند به خوبی به درون ساقه ها نفوذ کند. فراموش نکنید که استراحت بیش از حد ماده بر روی ساقه موها، آسیب های جدی را برای آن ها به همراه دارد.
• شستشوی موها:
پس از استراحت، موها بار دیگر باید شسته شوند. در این مرحله، آرایشگران از محلول های شستشوی خنثی کننده استفاده میکنند تا مواد را به خوبی از روی موها بشویند و در عین حال، اثر نرم کنندگی آن ها را حفظ کنند. توصیه میشود تا سه روز پس از انجام ریباندینگ، از شستشوی موهای خود، خودداری کنید. برای هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با پژمان رحمانی تماس بگیرید.
بدون دیدگاه